Painon seuranta

LilySlim Weight loss tickers

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Niin siinä sitten taas kävi...

... hyvin alkanut elämäntaparemppa kaatui jälleen kerran sairasteluun. :(
Melkeimpä koko helmikuun olen ollut kipeänä. Ensin sain sellaisen pienen flunssan ja ajattelin et selvisimpä helpolla, kun olin pari päivää pois töistä ja vaan lepäilin. Sen jälkeen meni vajaa viikko, kun olin jälleen kipeänä. Liian "nopea" parantuminen toi sitten jälkitaudin. Keuhkoputkentulehdus kaatoikin mut raatona sängyn pohjalle, olin kovassa kuumeessa neljä päivää joka vei voimia. Ruoka ei juurikaan maistunut, mut herkut sitten senkin eestä. :( Ja niinhän ne jo tiputetut 3 kg tulivat melkein kaikki takaisin. Vasta viime viikolla tunsin itseni jälleen terveemmäksi vaikka yskä onkin vielä kova.

Toivotaan et sairastelut olis tältä keväältä nyt takanapäin ja saisin rauhassa keskittyä uuteen alkuun.
Ei tässä nyt muukaan auta kuin aloittaa alusta. Tickerin päivitin jo ajan tasalle ja vaakaa aion jatkossa seurata vain kolmesti kuussa. Alussa, puolessa välissä ja lopussa. Liika tuijottelu ja painon heittely vie vain turhaa motivaatiota itseltäni.

Naisten 10:nkin tuli ilmoittauduttua, eli senkin suhteen pitäis saada ruokavalo kohdalleen ja vähän pohjakuntoa parempaan suuntaan. Ettei tarvii ihan rapakunnossa kympille lähteä. Viime vuoden aikaa olis kuitenkin tarkoitus lähteä alittamaan, joka oli 1h 44 min. Sää viime vuonna oli todella hikinen, +30 astetta eikä tuulen henkäisyäkään.

Nyt unille ja tuun pian takaisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heips. Ruusuja tai risuja. Asiattomat kommentit jää julkaisematta.